¡Descubre nuestra LIQUIDACIÓN DE MARZO! +400 productos con descuentos de hasta el 80%. +INFO

close
  • -10%
L'Anell Únic: Segona Edició - Caixa d'Iniciació (Catalán)
L'Anell Únic: Segona Edició - Caixa d'Iniciació (Catalán)
  • L'Anell Únic: Segona Edició - Caixa d'Iniciació (Catalán)

L'Anell Únic: Segona Edició - Caixa d'Iniciació (Catalán)

La Caixa d’iniciació de L’Anell Únic inclou tot el que us cal per fer les primeres passes per la Terra Mitjana i viure les aventures en les que es fiquen els hòbbits. Amb regles depurades i personatges llestos per fer servir, és fàcil asseure’s i posar-se a jugar ràpidament. L’Anell Únic se situa entre el moment en el qual en Bilbo va marxar de viatge i els esdeveniments d’El Senyor dels Anells, cosa que us permet explorar la Comarca adoptant el paper d’uns hòbbits els fills dels quals aniran a fer coses extraordinàries, tals com Drogo Saquet, Rory Brandiboc i Maragda Tuc.

40,00 €
Impuestos incluidos
rating No hay opiniones de momento
done Disponible Disponible en 3-10 días laborables brightness_high Reserva Disponible en 3-10 días laborables not_interested Agotado Disponible en 3-10 días laborables

 

Pago seguro y protección de datos garantizados

 

Envíos en 24/48 horas para productos en stock.

 

Devolución hasta 15 días después de la entrega

Una estrafolària invitació del cosí Bilbo diu que necessita ajuda. Que estrany! Però ben mirat, han passat un munt de coses estranyes amb aquest hòbbit des d’aquella història del drac. Suposo que no hi ha res de dolent a fer una passejada i ajudar en Bilbo. Al cap i a la fi, no hem de preocupar-nos de cap perill aquí a la Comarca...

La Caixa d’iniciació de L’Anell Únic inclou tot el que us cal per fer les primeres passes per la Terra Mitjana i viure les aventures en les que es fiquen els hòbbits.

Amb regles depurades i personatges llestos per fer servir, és fàcil asseure’s i posar-se a jugar ràpidament.

L’Anell Únic se situa entre el moment en el qual en Bilbo va marxar de viatge i els esdeveniments d’El Senyor dels Anells, cosa que us permet explorar la Comarca adoptant el paper d’uns hòbbits els fills dels quals aniran a fer coses extraordinàries, tals com Drogo Saquet, Rory Brandiboc i Maragda Tuc. La caixa conté: Un llibret de 24 pàgines de regles condensades. Un compendi que abasta els quatre quartons de la Comarca, des d’Alzinaverda, a l’oest, fins a La Boqueria i el Bosc Vell a l’est.

Un llibret de 32 pàgines amb cinc aventures apassionants per jugar. Vuit fulls de personatge a doble cara amb personatges pregenerats. Un gran mapa a tot color i a doble clara de la Comarca i d’Èriador. Trenta cartes d’equipament de combat amb armes i armadures. Sis cartes a doble cara de rol de viatge i actitud de combat. Un parell de daus de gesta (D12). Sis daus d’èxit (D6).



Devir
8436589629653
8436589629653
2023-01-25

Ficha técnica

Idioma
Catalán
Disponibilidad
Bajo pedido

Pulse aquí para dejar su opinión

También podría interesarle

En oferta